Aquest DISSABTE 28 de MAIG, RIOT Wrestling portem el millor show de PRESSING CATCH a SANT ADRIÀ DE BESÒS!

Es l’hora de que els nostres amics i seguidors de SANT ADRIÀ DE BESÒS disfruteu també d’aquesta opció d’oci que està arrasant a Barcelona. Vine a veure per primera vegada la lluita lliure més espectacular de RIOT a la teva ciutat!

Preu: ENTRADA GRATIS
Horari: Dissabte 28 de Maig a les 18:00
Ubicació: Pati posterior del Centre de producción Cultural i Juvenil Polidor (plaça Guillermo Vidaña, s/n, al costat de la Biblioteca Sant Adrià i el Complex Esportiu Ricart)
Duració: 18:00-20:30

Gràcies als esforços dels amics del Centre Polidor, el DISSABTE 28 de MAIG la màgia del PRESSING CATCH de RIOT Wrestling visita Sant Adrià de Besòs, amb un espectacle apte per tota la familia (especialment pels més petits!) en el que disfrutarem de tota la acció, les acrobàcies, els vols que desafien la llei de la gravetat i les maniobres impossibles més apasionants que aquest tipus d’entreteniment esportiu pot proporcionar.

En aquest event es reunirà l’elit dels lluitadors catalans i no hi faltaràn les estrelles de RIOT Wrestling: els brutals ‘Ley y Orden’ que volen imposar el terror sobre el ring, els carismàtics joves talents de R7, que retornen en exclusiva desprès de mesos sense lluitar junts, l’heroi de grans i petits Bad Boy, el cregut i autoproclamat ‘regal de Déu a les dones’ Jahre, i moltíssims més…!

Els enfrentaments s’anunciaràn al llarg de les pròximes setmanes, per lo que us aconsellem estar a l’agüait de les nostres xarxes socials, on revelarem tota la informació!
No t’ho pensis: RIOT a SANT ADRIÀ DE BESÒS es la millor opció d’oci que pots trobar el DISSABTE 28 de MAIG… i 100% gratis! RIOT Wrestling i el Centre Polidor et portem el millor PRESSING CATCH!

**IMPORTANT**
RIOT a SANT ADRIÀ DE BESÒS es un esdeveniment obert per a tots els pùblics i apte per a tota la familia (inclusive els nens, s’ho passaran en gran!).
Us recordem que l’AFORAMENT ES LIMITAT, per lo que el millor consell es arrivar ben aviat per conseguir el millor lloc 😉

Si no et vols perdre cap novetat fés click aquí per seguir l’event en Facebook.